Om oss

Atlas Medisinske Senter AS ble etablert i 1998, og ble en fastlegepraksis i 2001.

Fastlege Terje Blix Lie var ferdig utdannet lege i 1981, og er spesialist i allmennmedisin, bedriftslege, autorisert sjømannslege og har gode kunnskaper om tropemedisin.

Senteret har også en psykologspesialist med kommunal avtale, spesialist i nevrologi og spesialist i psykiatri uten kommunal avtale.

Pasienter trenger henvisning fra allmennlege for å bestille time hos disse.

Det er i tillegg to helsesekretærer på legekontoret.

Allmennmedisin er et bredt fagområde hvor legen skal ha kunnskap om det meste. Medisinske undersøkelser og helsekontroller utføres avhengig av problemstillingen. I noen tilfelle kan det bli nødvendig å henvise videre til spesialist.

I tillegg til allmennpraksis tilbyr vi bedriftshelsetjeneste, helseundersøkelser for arbeidstakere på skip og utreise- og hjemreiseundersøkelser for bistandsarbeidere.

Vi utfører enkle kirurgiske inngrep, gynekologiske undersøkelser, svangerskapskontroller, 24-timers blodtrykksregistrering, spirometri (testing av lungefunksjon) og vaksinering.

Vi tar vanlige hurtigtester av blod og urin, samt at vi samarbeider med Fürst medisinske laboratorium, som tar alle andre blodprøver, bakteriologiske undersøkelser/parasittprøver, cytologiske prøver og EKG (hjerteprøve). Fürst medisinske laboratorium finner du rett utenfor vår resepsjon.

Fastlegeordningen ble innført for å bedre og styrke forholdet mellom lege og pasient.

Det er noe vi prøver å etterleve.

Ordningen innebærer at vi må prioritere listepasienter fremfor andre når det gjelder timebestilling.

HELFO er ansvarlig for å tildele pasienter en fastlege. Det er pasienten som velger legen, ikke omvendt. Legen har ingen innflytelse over hvem som settes på listen. Dersom du ønsker bytte fastlege må du selv kontakte HELFO (www. helfo.no eller tlf. 810 59 500) eller gå inn på Fastlegelisten hvor du kan be om varsling når det blir en ledig plass på listen.

Du får informasjon om hvilke leger som har åpne lister, og hvordan du skifter.

Siste nytt

Nyheter

Influensavaksinen er kommet kontakt oss for avtale. Vi avslutter vår e-post fra 01.02.19 for å starte med e-konsultasjoner og andre tjenester gjennom helsenorge.no. Du må… Les mer

Publisert Monday 27. August Kl. 13:47

Kontakt oss

22 47 30 10

Åpningstid
Mandag - Torsdag 8:00 - 15:00 Telefontid: 08.00-10.00 og 13.00-14.00
Fredag: 8.15: - 11:00 Telefontid: 08.00-10.00

Besøksadresse

Atlas Medisinsk Senter
Dronningens gate 40, 0154 Oslo

Annen informasjon

E-post: atlasmed@atlasmed.no
Fax: 22 47 30 11